Kurhausplein on Ice en ijsglijbaan vanaf De Pier richting de Palace

Cool-Event-IIScheveningen is dit jaar weer het winterse middelpunt van Den Haag. Van 15 november 2015 t/m 17 januari 2016 wordt de badplaats van Den Haag omgetoverd tot een waar winterparadijs. Als grote publiekstrekker ligt er een 600 m2 schaatsbaan voor het Kurhausplein, het ‘Kurhausplein on Ice’ en vanaf 3 december opent een 30 meter lange ijsglijbaan vanaf De Pier richting de Palace Promenade. De officiële opening van Cool Event vindt plaats op zondagmiddag 15 november om 15:00 uur. Tijdens de opening presenteert Cool Event ook de verdere evenementenkalender voor dit seizoen.

Voor meer informatie zie www.cooleventscheveningen.nl

Op zondag 15 november wordt de schaatsbaan feestelijk geopend. Tussen 14:00 uur en 18:00 uur is er een speciaal programma, gepresenteerd door Joke Bruijs, met o.a. een ijzige verrassingsact voor de kleintjes, onder muzikale begeleiding van Jasper Taconis, Nicky van der Kuyp en Anne Ermens. Daarnaast zijn er optredens van de muzikanten van Crazy Piano’s.

Het middelpunt van het Cool Event is ook dit jaar weer de 600m2 schaatsbaan voor het prachtige Kurhaus Hotel. Hier kan dagelijks worden geschaatst van 10.00 tot 22.00 uur. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten.

Vanaf 3 december kan er ook weer worden gegleden vanaf de 30 meter lange ijsglijbaan vanaf De Pier richting de Palace. Vanaf het Kurhausplein loop je in twee minuten door de Palace Promenade naar deze baan.

Ook dit jaar biedt het Cool Event speciale arrangementen voor scholen, verenigingen, vakantiegroepen, crèches en B(N)SO’s. Groepen kunnen schaatsen huren en genieten van een warme chocolademelk voor maar € 3,00 per persoon. Daarnaast is het mogelijk om het schaatsen te combineren met een bezoek aan het naastgelegen SEA LIFE.

Voor meer arrangementen zie www.cooleventscheveningen.nl

Lees ook:Nog een maand langer schaatsen op het Museumplein!
Lees ook:Het is weer ijstijd in Gouda!
Lees ook:Geen natuurijs en toch schaatsen bij FlevOnice
Lees ook:Populariteit van schaatsen heeft te maken met het calvinisme
Lees ook:Animal Event: beestachtig leuk voor jong en oud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>