Met korting naar Gershwin Gala

PORGY & BESS-liefhebbers opgelet; voor het eerst in jaren kunt u in Nederland tijdens dit Gershwin Gala van de tijdloze PORGY & BESS Suite en jazzy Rhapsody in Blue genieten.

Gebracht door The New Romanian Symphonic Orchestra & Choir, onder de bezielende leiding van dirigent Raymond Janssen. Het Nederlandse publiek heeft dit gezelschap inmiddels in het hart gesloten dankzij de prachtige uitvoeringen van onder andere de Carmina Burana, Lord of the Rings en de Avé Maria Kerstconcerten. Tijdens dit Gershwin Gala zullen de onevenaarbare Amerikaanse solisten Janice Dixon en Derrick Lawrence en de internationaal befaamde pianovirtuoos Antonii Baryshevskyi het geheel vervolmaken.

 

 

Het Gershwin Gala brengt excellente composities waaronder Rhapsody in Blue, Crazy Girl en An American in Paris. Natuurlijk vormt de PORGY & BESS Suite het muzikale hoogtepunt uit het Gershwin Gala. Dit aangrijpende verhaal over de zwarte gemeenschap in Catfish Row sleurt je mee in een muzikale draaikolk van liefde en verdriet. Niet voor niets weten klassieke hits zoals It ain’t Neccessarily So, I Got Plenty of Nothing en natuurlijk Summertime, een wereldwijd publiek al ruim 80 jaar te beroeren. Binnenkort krijg je eindelijk de kans om deze unieke uitvoering in Nederland te ervaren.

Bestel nu bij Plus Ticket met €20,00 korting (gebruik actiecode plus) inclusief gratis 50PluisBeurs ticket

Lees ook:Zo verval je niet in een depressie op Blue Monday
Lees ook:Wereldpremière Broadway Mélodies: musicalklassiekers in wervelende show
Lees ook:Gezond en gelukkig over de 100 worden met De blue zones-methode
Lees ook:KLM Miles sparen bij SchipholTickets.nl
Lees ook:Gezond en gelukkig over de 100 worden: op 5 plekken op aarde gaat dat bijna vanzelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>