Hoe sexy is de Nederlandse man: NIET!

Er is onderzoek gedaan in dertien landen over de hele wereld, waaronder Nederland naar mannelijke schoonheid. En wat blijkt? De Nederlandse man is onzeker over zijn aantrekkingskracht. Ruim 70 procent vindt zichzelf niet sexy. In totaal zijn ruim tienduizend mannen en vrouwen ondervraagd over mooie mannen en waarom ze dat zijn.

De helft van de Nederlandse mannen zegt wel het uiterlijk redelijk tot zeer belangrijk te vinden. De mooiste mannen komen volgens vrouwen uit Italië, daarna achtereenvolgens de Verenigde Staten, Rusland en Brazilië.

Maar goed, als je uiterlijk dan niet meezit, waar moet je dan op letten om ook maar enige kans van slagen te hebben……. een paar tips:

Nederlandse vrouwen vallen voor mannen die lekker ruiken. Daarnaast knapt ze af op een stinkende adem en een dikke buik. Ook vindt de meerderheid dat uitstraling belangrijk is bij het bepalen of iemand knap is of niet. Verder eisen ze een goede hygiëne van mannen. Nederlandse vrouwen hechten veel minder belang aan een volle haardos, een gespierd lichaam en een gave huid.

Lees ook:Ouder wordende vrouw maakt zich druk om uiterlijk
Lees ook:Win een Gilette Series-gezichtsverzorgingslijn bij 50plus.blog.nl
Lees ook:8 redenen om dagelijks koffie te drinken
Lees ook:Is een te dikke partner leuk?
Lees ook:Slechte adem? Groene thee drinken helpt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>