Win een Gilette Series-gezichtsverzorgingslijn bij 50plus.blog.nl

Gelukkig vinden steeds meer mannen het belangrijk hun gezicht goed te verzorgen. En vergeet niet heren: als je aandacht besteedt aan je uiterlijk straal je succes uit. Dat blijkt uit onderzoek van Gillette onder 18.000 mannen en vrouwen uit 18 landen in Europa en Noord-Amerika. 73% van de vrouwen en 63% van de mannen denkt dat mannen die er goed verzorgd uitzien succesvol zijn.

In Nederland meent 59% van de mannen dat een man die zich bekommert om zijn uiterlijk er succesvol uitziet. Gladgeschoren kaken hebben daarbij de voorkeur van zowel de Nederlandse mannen als vrouwen (53%). Baarden en snorren komen in ons land aanzienlijk minder vaak voor dan in andere landen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 71% van de Nederlandse mannen scheren ziet als de kern van hun verzorging. Internationaal ligt dat percentage lager: op 63%.

40% van de mannen gelooft dat een mooie gezonde huid succes weerspiegelt. Onder Portugese mannen is dit zelfs 60%. Vrouwen vinden dit iets minder belangrijk. Zij hechten des te meer aan een lekker geurtje. Ruim 80% van de ondervraagden geeft daarnaast aan nu meer aandacht aan het uiterlijk te besteden dan 10 jaar geleden. Bijna evenveel mannen en vrouwen spreken de wens uit dat de man in de toekomst nog meer aan zijn uiterlijk zal doen.

Dat komt mooi uit, want Gillette heeft nu een nieuwe Gillette Series-gezichtsverzorgingslijn, een aanvulling op het belangrijkste verzorgingsmoment van de man: het scheren. De gezichtsverzorgingslijn omvat verschillende verzorgingsproducten die de huid voorbereiden op het scheren, beschermen tijdens en verzorgen na het scheren. De nieuwe lijn is sinds kort verkrijgbaar in de supermarkt en drogisterij.

Voorbereiden:

Gilette Series Reinigingsgel:

maakt de huid schoon, helpt onzuiverheden, overtollig talg en dode huidcellen te verwijderen en verzacht de baardhaartjes.

Gillette Series Scheergel en Schuim:

beschermt de huid tijdens het scheren tegen sneetjes, roodheid en een trekkende huid. De scheergels zijn er in verschillende varianten, onder andere voor een gevoelige huid en zwaarbehaarde huid.

Gillette Series Gezichtscrème:

brengt het vochtgehalte van de huid weer op peil nadat dit door het scheren is gedaald.

Nu mag 50plus.blog.nl een gezichtsverzorgingslijn weggeven! Het gaat om de drie bovenstaande producten. Zomaar weggeven doen we natuurlijk niet. Je moet er wel een vraag voor beantwoorden…

hoeveel procent van de vrouwen denkt dat mannen die er goed verzorgd uitzien succesvol zijn?

Mail je antwoord (en je adresgegevens) naar [email protected]

Lees ook:Filmpjes Gillette geven mannen tips over bodygroomen
Lees ook:Dé tip om er in een keer vijf jaar jonger uit te zien!
Lees ook:Hoe sexy is de Nederlandse man: NIET!
Lees ook:Paasraces op Circuit Park Zandvoort
Lees ook:Ouder wordende vrouw maakt zich druk om uiterlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>