Ouderwetse oerhollandse gezelligheid op de markt in Apeldoorn

Voor veel mensen geldt een tochtje over een markt als gezellig uitje. Bezoek dan eens de zaterdagmarkt in Apeldoorn. Zij zijn vorige week uitgeroepen tot “de beste markt van Nederland”. De sfeervolle centrummarkt  behaalde op bijna alle aspecten de hoogst mogelijke score. De markt is centraal gelegen, met onder het marktterrein een riante parkeergarage. Een bezoekje aan de markt met de auto is dan ook geen probleem.

De warenmarkt is compact opgesteld en sluit goed aan bij de overige functies in het centrum van Apeldoorn, zoals winkels en horeca. De Apeldoornse markt kent een zeer gevarieerd productaanbod, ook door het grote aanbod aan mediterrane producten. Voor elke portemonnee is er wel iets te vinden. Bovendien beschikt de markt als eerste in Nederland over het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen. De jury bestempelde de Apeldoornse markt als een absolute topper, een inspiratiebron voor de toekomst van de Nederlandse warenmarkt.

Reden genoeg om op 18 april tijdens de feestmarkt een kijkje te gaan nemen!

Lees ook:Winkelwalhalla’s: Haarlem, Apeldoorn en Middelburg
Lees ook:Paasraces op Circuit Park Zandvoort
Lees ook:Vakantietips in de Achterhoek nu in nieuwe gids
Lees ook:Nieuw middel tegen rimpels: spinazie
Lees ook:Achmea kiest Hans Anders voor goede en betaalbare hoorzorg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>