Cougars; vrouwen tussen 35-65 jaar met lekker jong blaadje

Het is als oudere vrouw helemaal zo gek nog niet om met een heel veel jonger exemplaar aan te komen wandelen. Sterker nog; het is hartstikke hip. De sterren doen het, en een beetje vijftigplusser stort zich bij voorkeur op een man van dertig. En er is een naam voor; cougars. Lijkt me heerlijk voor je ego, maar ik houd het toch echt bij mijn eigen 50-plusser! Ook oudere dames lusten een groen blaadje. Steeds meer dames verkiezen een jonge ‘toy boy’, zo staat op Ze.nl.  Voor hen werd een nieuwe term bedacht: de ‘cougars’, letterlijk vertaald als ‘poema’ of roofdier.
Cougars zijn eerder succesvolle zakenvrouwen van 35 tot 65 jaar. Onafhankelijk en sterk als ze zijn, verkiezen ze eerder een jonge man. Omdat ze zichzelf nog goed in hun vel voelen, willen ze liever een energieke, attente en geweldige minnaar. Hun jonge toyboys worden ‘cubs’ genoemd, in het Nederlands te begrijpen als ‘welpjes’.
Ook op seksueel vlak lijkt de combinatie te werken. Vrouwen beleven hun seksuele hoogtepunt rond hun 35ste, vanaf dan voelen dames zich ongeremder en zelfzekerder. Hoe ouder ze worden, hoe beter ze weten wat ze willen.
Niet enkel de cougar, maar ook de jonge ‘cub’ vaart er wel bij. Ouder maakt wijzer, minder onzeker en ongeremder in bed. Gezeur over hun lichaam is er steeds minder bij. Omdat hun rijpere dames meestal zelf voldoende geld verdienen, hoeven ze bovendien niet op te draaien voor vrouwlief.
De showbizz loopt intussen vol met ‘cougars. Voorbeelden zijn Demi Moore(46)  met Ashton Kutcher (31), Madonna (51) en Jesus (22). Amerika speelt intussen gretig in op de trend en heeft al speciale datingbureau’s en speeddatings voor deze dames opgericht.

Lees ook:50-plus vrouwen met toyboys krijgen concurrentie!
Lees ook:Beter af met een oudere man
Lees ook:Vrouwen zeker in bikini als ze 59 jaar zijn!
Lees ook:Toyboy slecht voor je gezondheid!
Lees ook:Oudere vrouwen gedragen zich minder kattig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>