“Boer zoekt vrouw” reisgidsen

Eerder hadden we al het “Boer zoekt vrouw – kookboek” en nu introduceert de ANWB in samenwerking met het KRO-televisieprogramma ‘Boer zoekt vrouw’ een serie reisgidsen die je laat kennismaken met het platteland.  Het eerste deel heeft als thema ‘groente & fruit’. Je kan te voet of op de fiets kijken, proeven, ruiken en ontdekken bij de boer.

‘Boer zoekt Vrouw – Reisgids platteland – groente & fruit’  bestaat uit vijf hoofdstukken rondom de thema’s boom- en struikfruit, groenten, paddenstoelen en druiven. Ieder hoofdstuk sluit af met een viertal pagina’s met tips en bezoekadressen om al het lekkers te proeven.

In de gids staan twintig fiets- en wandelroutes met afstapadressen als bezoekboerderijen, boomgaarden, kwekerijen en wijngaarden – en wanneer de beste tijd is om te gaan. Natuurlijk komen ook bekende boeren van de tv aan het woord.

Boer zoekt Vrouw – Reisgids Platteland kost € 16,95 en is vanaf half oktober verkrijgbaar bij ANWB-winkels, de ANWB-webwinkel en in de boekhandel.

Bron: TourPRess

Lees ook:Boerin vond man in “boer zoekt vrouw” extra
Lees ook:Laatste “boer zoekt vrouw extra”
Lees ook:Geniet elke dag van Boer zoekt Vrouw!
Lees ook:Boerin Agnes “Boer Zoekt Vrouw” verliefd!
Lees ook:“Boer zoekt vrouw”, 11 nieuwe boeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>