Monuta zoekt uitvaartmusici

Er is grote vraag naar live-muziek op een uitvaar. Daarom is uitvaartverzekeraar Monuta op zoek naar  musicanten. Zoals bekend speelt muziek een belangrijke rol bij het afscheid nemen van dierbaren. Aan welke eisen je moet voldoen? Je moet representatief zijn en een goed inlevingsvermogen hebben. Het is tenslotte een hele speciale gelegenheid waarbij je optreedt. Op een aantal plaatsen in Nederland zullen audities georganiseerd worden.
De organisatie wil een nationaal netwerk van musici in de diverse genres op poten zetten. “Natuurlijk zijn er ensembles die zich al aanbieden om bij uitvaarten te spelen. Maar wij willen graag snel en adequaat inspelen op de vraag van mensen die bij een uitvaart live-muziek willen”, vertelt Susan Versteeg van Monuta.

De eerste auditie wordt 24 november gehouden in Enschede. Later komen Groningen, Den Haag en Rotterdam aan de beurt

Lees ook:Wat mooi is bij leven, klink ook goed als slotaccoord
Lees ook:Festival Wonderfeel: Klassieke muziek in de natuur!
Lees ook:Concerten met een klimaatneutraal karakter
Lees ook:Kinderen delen talent en passie voor klassieke muziek
Lees ook:Uitvaartwensen in een paar klikken vastleggen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Monuta zoekt uitvaartmusici

  1. Piet Bruystens

    Met veel belangstelling heb wij kennis genomen van bovenstaand artikel, waarin wordt gesteld dat er veel behoefte bestaat aan live muziek tijdens uitvaarten.
    Wij zijn een acoustisch duo dat gespecialiseerd is in meerstemmige luisterliedjes en zeer geschikt is tijdens o.a. uitvaarten. Ons repertoire is zeer omvangrijk en als er behoefte aan is, kunnen wij speciale verzoeken van clienten inpassen in ons al bestaande repertoire. Ook bestaat de mogelijkheid om alleen de gitarist uit te nodigen, die zowel het klassieke als populaire genre goed beheerst.
    Wij wonen in de omgeving van Nijmegen en hopen op uw reactie! Misschien is het ook handig een telefoonnummer te vermelden: 024-3449226.
    Met vriendelijke groet: Piet Bruystens, Malvert 66-75, 6538 EL in Nijmegen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>