De Telegraaf zoekt senioren voor fotoshoot

Altijd al een flitsende carrière als fotomodel willen hebben? Het is nog niet te laat hoor, pak nu die kans.  Kom op, als Patricia Paay het kan met haar 61 jaar, waarom jij dan niet. Gewoon proberen……..

De Telegraaf zoekt modellen die al wat op leeftijd zijn. Je kent vast de rubriek Glamour Girl in de Telegraaf op zondag wel.

In de laatste special van dit jaar met als thema “Kerstgroet aan ouderen” zoeken zij nu modellen die al wat op leeftijd zijn. Enkele senioren worden uitgenodigd voor een fotoshoot in de studio van de Telegraaf. Uiteraard krijg je de aanpak die hoort bij een echte fotoreportage, compleet met styling en visagie. Uit de inzendingen wordt een aantal dames en heren geselecteerd voor de fotosessie in Amsterdam in de week van 14 december.

Je kunt je vóór woensdag 9 december opgeven via [email protected] of Redactie Zondag/De Telegraaf, Postbus 376, 1000 EB Amsterdam. Even je gegevens vermelden (naam, telefoonnummer, adres en een foto bijvoegen uiteraard).

Succes!

Lees ook:Theatervoorstelling ‘Van Pioniers tot Professionals’
Lees ook:Uitvaartbeurs Leven&Sterven: voor een onuitwisbare herinnering
Lees ook:Sinterklaas opent ijsbaan
Lees ook:Krantenwereld: Telegraaf volledig op tabloid-formaat en op zondag
Lees ook:Boer zoekt Vrouw 2015 komt met heel leuke 56-plus-boer!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De Telegraaf zoekt senioren voor fotoshoot

  1. Joop vd made

    Beste Mensen.
    Hiermede wil ik mij heel graag als 74 jarige senior ogeven voor de fotoshoot.Ik sta nog volop in het leven want ik werk nog enkele dagen per week op de Amsterdamse Rai. En als hobbie zing ik in twee Amsterdamse jordaan koren nl Het Amsterdamse Zwanenkoor en het Amsterdams volkskoor,ik doe dat ook geregeld solo.We hebben heel veel optredens door het hele land dus vervelen doe ik me niet. maar zo,n fotoshoot zou ik natuurlijk ook gewldig vinden dus ik hoop dat jullie mij er uit zullen pikken.
    Bij voorbaat mijn dank en hopende tot spoedig afz.
    Joop vd Made Tel. 0206974309 Of 0624389855

      /   Reply  / 
  2. Ans Roelvink-Alting

    L.S.
    Als het geen grap is, lijkt het mij wel leuk om het eens een keer mee te maken.
    Mijn leeftijd, oei,oei dat zeg ik bijna nooit , maar vooruit 70 jaar.
    Ben een bezige bij, tennis 2x in de week en golfen is met mooi weer ook erg leuk om te doen.
    Verders heb ik geen enkele ervaring met fotoshoots dus daarom erg nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat.
    Groetend Ans

      /   Reply  / 
  3. Anne

    Inderdaad, als dit niet een grapje is, lijkt het me ook leuk om het eens mee te mogen maken. Ik sta nog volop in het leven, rondde mijn studie af na mijn 55ste jaar en werk 10 uur per week, werk ook als vrijwilliger in de zorg, ik sport en beweeg elke dag. Ooit deed ik een zakelijk fotoshute.
    Ik ben 62 jaar. Ik lees dat er veel wordt geschreven over Patrycia Paay:
    Voor Patricia vond ik het jammer dat ze zoveel negatieve (grove) kritiek over zich heen kreeg na de shute in verschillende bladen. Ze wordt vooral aangesproken als oma, alsof dat niet een eretitel is.
    Als jonge vrouwen zo op de foto gaan, dan hoor je er niets over, ik vind het gewoon niet eerlijk als je zo wordt afgeserveerd. En dat puur om haar leeftijd. Het is en blijft (hopelijk) een mooie vrouw, en het is haar eigen keuze om het zo te doen. Zij verdient het met respect behandeld te worden,al mag je ervan denken wat je wilt.

    Zelf heb ik wel wat ervaring: ooit deed ik een fotoshute voor een bank en voor een resaturant. En was ik figurante voor Gooise Vrouw,” De film”.Ik heb wel een aardige foto van mezelf, ik weet niet of dat genoeg is. Ik hoor het wel. Groetjes Anne.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>