Susan Boyle wil verkering!

Tot op de dag van vandaag is het Susan Boyle niet gelukt een man aan de haak te slaan. Niet zo gek als je kijkt naar de foto’s  uit haar verleden. Veel last van fluitende bouwvakkers zal ze niet gehad hebben in haar leven….

Nu na een spectaculaire make-over haar wenkbrauwen zijn bijgewerkt, haar kapsel pittig is gekleurd en bijgewerkt en haar onverzorgde look plaats heeft gemaakt voor trendy kledij lijken haar kansen ietwat gekeerd…….. Susan Boyle ziet er een stuk vlotter uit en is er helemaal klaar voor!

“Ze heeft de wereld aan haar voeten en ze heeft geld, maar dat betekent allemaal niets”, vertelt haar broer. “Alles wat ze op dit moment wil is liefde. En wie wil dat niet?”

Susan heeft nog één grote droom. “Ze wil iemand vinden waar ze haar succes mee kan delen en die haar steunt in moeilijke tijden. Natuurlijk zal haar familie altijd voor haar klaarstaan, maar het is toch anders dan die éne speciale persoon in je leven.”

Lees ook:Susan Boyle moet meer bescherming
Lees ook:Het album “The Gift” van Susan Boyle 8 november verkrijgbaar
Lees ook:Yes! Susan Boyle in halve finale!
Lees ook:Susan Boyle afgevoerd naar kliniek
Lees ook:“Someone To Watch Over Me” nieuwe album Susan Boyle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>