Yes! Susan Boyle in halve finale!

Het zou raar geweest zijn, na alle ophef, dat Susan Boyle niet door was naar de halve finale van talentenjacht Britain’s Got Talent. Kom op, de hele wereld spreekt over je. Zelfs Barack Obama steekt niet onder stoelen of banken dat hij een groot fan is van Susan. Ze werd er nota bene uitgenodigd voor een etentje, maar dat heeft afgezegd. Ze bleef thuis om haar haar te wassen en televisie te kijken…. Achteraf gaf ze eerlijk toe dat ze te nerveus was om haar beroemdste fan Barack Obama te ontmoeten. Ze draagt vanavond een dure jurk, maar repeteert altijd in de jurk die ze aanhad tijdens haar eerste auditie.

Een van Boyle’s voornaamste rivalen is Darth Jackson, een postbeambte die Phil heet, zich verkleedt als Star Wars-personage Darth Vader en danst als Michael Jackson. Andere kanshebbers zijn een buikdanseres uit Letland en een medewerker van een callcenter die met kettingen een grote metalen afvalbak aan zijn oor heeft bevestigd (?).

De finale van het programma wordt gehouden op 30 mei. Bookmakers gaan er alvast vanuit dat ‘Harige Engel’ Boyle ook met de hoofdprijs aan de haal gaat.

Lees ook:Yes!! Susan Boyle naar finale!
Lees ook:Het album “The Gift” van Susan Boyle 8 november verkrijgbaar
Lees ook:Susan Boyle moet meer bescherming
Lees ook:Susan Boyle wil verkering!
Lees ook:Oma Obama teleurgesteld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>