Finale Ouderen Songfestival bij RTV Noord-Holland

Ook dit jaar zendt RTV Noord-Holland de Grand Finale uit van het Ouderen Songfestival. De finale wordt gehouden op zondag 16 mei in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Zestien finalisten in de leeftijd van 55 jaar en ouder strijden die dag om de eerste prijs, de internetprijs en de publieksprijs. De prijzen worden toegekend door een zeskoppige jury onder leiding van Hans Boom. RTV Noord-Holland zendt de finale live uit op radio op zondag 16 mei tussen 14.00 en 17.00 uur. De presentatie is in handen van June Hoogcarspel (presentatrice) en Robbert Besselaar (zanger en presentator). Verslaggever ter plaatse is Stef Lokin (presentator). Op tweede pinksterdag, maandag 24 mei, wordt een registratie van de finale uitgezonden op televisie van 16.00 tot 18.00 uur en nogmaals op radio van 17.00 tot 19.00 uur.

Het Ouderen Songfestival bestaat al 17 jaar en is niet alleen enorm populair in Amsterdam en omgeving. Ook dit jaar zijn er weer voorrondes door heel Nederland. Aan het songfestival doen jaarlijks meer dan 200 kandidaten mee. Alle kandidaten zijn 55 jaar en ouder en ze vinden het heerlijk om te zingen. Ze brengen diverse genres ten gehore, zoals pop, klassiek, jazz, country, opera, musical en niet te vergeten het levenslied. Het Ouderen Songfestival wordt georganiseerd door de Stichting JAM.

Voor nadere informatie zie www.ouderensongfestival.nl

Door Maurice Hengeveld

Lees ook:De Buranovo Oma’s door naar finale Songfestival
Lees ook:Nederland wederom niet naar finale Songfestival
Lees ook:Doe mee met de Songfestivalquiz op PlusOnline
Lees ook:Depressieve ouderen vereenzamen thuis door uitblijven hulpvraag
Lees ook:Televisieserie over het Zuiderzeemuseum start 28 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>