Verkiezing Plus Personality op 30 mei in Noordwijk

Op zondag 30 mei zullen wederom 12 finalisten tijdens de grote finale in Hotels van Oranje in Noordwijk strijden om de titel Plus Personality 2010, de modellenwedstrijd voor 50-plussers, georganiseerd door Plus Magazine. De show wordt gepresenteerd door Sylvana Simons. Zij zal een het einde van de dag de prijzen uitreiken aan de meest vitale man én vrouw van 2010. De Plus Personality verkiezing wordt gesponsord door modellenbureau Max Models, brillenglazenspecialist Rodenstock en Modehuis Blijdesteijn Mode.www.hethelewestland.nl plaatste 1 mei een artikel over één van de finalisten, de 52-jarige Ivonne Goenawan uit Honselersdijk. Zij is uit honderden aanmeldingen geselecteerd door een professionele jury en zal tijdens de finale schitteren op de zomerse catwalk van Hotels van Oranje. Goenawan heeft zich opgegeven voor de Plus Personality verkiezing om te laten zien dat 50-plussers er absoluut aantrekkelijk uit kunnen zien. De enthousiaste, alleenstaande moeder bruist van de energie, ze gaat nieuwe uitdagingen aan en is bezig een eigen bedrijf op te zetten. “Personality betekent voor mij meer dan er alleen mooi uitzien”, vertelt Goenawan. “Een goed karakter, goede eigenschappen en een leuke persoonlijke uitstraling zijn belangrijker. Ik heb veel zin in de finale, maar het is wel spannend. Stel je voor dat ik straks op de catwalk val? Verschrikkelijk! Toch denk ik een goede kans te maken. Ik bezit voldoende goede eigenschappen, heb genoeg zelfvertrouwen en een leuke uitstraling, al zeg ik het zelf”.

De professionele jury heeft al in februari vier mannen en acht vrouwen geselecteerd voor de finale op 30 mei. Zij zal slechts één man en één vrouw aanwijzen als winnaar van de titel Plus Personality. Hiermee slepen de winnaars een modereportage in Plus Magazine en een professionele portfolio-shoot in de wacht. Klaar voor de start van een nieuwe carrière.

Voor meer informatie zie www.pluspersonality.nl

Bron: www.hethelewestland.nl

Door Maurice Hengeveld

Lees ook:Cissy Schouren is Plus Personality 2010
Lees ook:Yes!! Susan Boyle naar finale!
Lees ook:Wow: hipste oma van Nederland HEEL hip!
Lees ook:Het beste kookboek 2009 is van Albert Heijn
Lees ook:Einde verhaal voor Joseph Amir

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>