Thom Hoffman mooiste 50 plus man van Nederland

Thom Hoffman kwam als absolute favoriet uit de bus tijdens de verkiezing van “Touch of Grey”, het mannenhaarkleurmiddel van Just for Men. Voor de verkiezing werden tien charismatische BN’ers genomineerd, die kans maakten op de titel “Mooiste 50-plus man“. Volgens ruim een kwart van de stemmers heeft Thom Hoffman de titel meer dan verdiend vanwege zijn krachtige, energieke uitstraling en verzorgde, deels grijze haar.Met de verkiezing wil Touch of Grey de man van vijftig jaar en ouder eens goed in de schijnwerpers zetten. Nederland heeft veel mooie, oudere mannen in huis die veel vrouwen het hoofd op hol brengen. Het is geen geheim dat vrouwen vaak een voorkeur hebben voor de oudere en dus ervaren man. Het liefst stijlvol, charmant, hoffelijk en verzorgd, zoals de moderne man van nu, die zelfvertrouwen combineert met een krachtige uitstraling.Thom Hoffman, net de vijftig gepasseerd, is nog altijd een man waar veel vrouwen graag naar kijken. Zijn grote doorbraak beleefde hij bijna dertig jaar geleden met de film “De vierde man”. Een film geregisseerd door Paul Verhoeven. Tegenwoordig kent heel Nederland Thom als vakkundig jurylid in “Op zoek naar Marry Poppins” en van zijn rol als Billy Flynn in de musical “Chicago”. Ook achter de camera is deze mooie vijftigplusser een pro. Zo maakte hij onder andere fotoreportages voor de Stichting War Child. Thom Hoffman stapte in 2005 met actrice Giam Kwee in het huwelijksbootje. Met zijn zelfverzekerde uitstraling en verzorgde, deels grijze coupe is Thom Hoffman de terechte winnaar van de verkiezing van Touch of Grey.

Hoffman’s reactie: “Ik ben blij verrast. Dat ik verkozen ben zegt wellicht vooral iets over hoe ik me voel op het moment en over de projecten waar ik de laatste jaren mee bezig ben geweest. Zoals de films “Zwartboek” en “De eetclub”, waarin ik niet alleen aansluiting vind bij een nieuw, jonger publiek, maar ook bij een nieuwe generatie jonge collega’s. Nieuwsgierigheid is wat mij drijft. De fotografie loopt ook lekker door en ik ben zeer gelukkig met mijn gezin. Allemaal factoren die kennelijk zorgen voor een bepaalde uitstraling.”

Touch Of Grey is de eerste en enige haarbehandeling waarmee je zelf bepaalt hoeveel grijze haren worden weggekamd. Het werkt geleidelijk en is gemakkelijk in gebruik. Touch Of Grey is verkrijgbaar in drie natuurlijke kleuren: donkerblond, bruin en zwart.

Bron: www.demooiste50plusman.nl

Door Maurice Hengeveld

Lees ook:Wie is de mooiste 50+ man van Nederland?
Lees ook:Grijs haar is hartstikke “in”
Lees ook:Bijzonder boek over homoseksualiteit en dementie: ‘Ik ben niet kwijt’, Sjef van Bommel
Lees ook:Nieuwe Letterkundig Museum geopend door Harry Mulisch
Lees ook:Oppassen van grootouders steunt werkende moeders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>