Courgette: lekker, maar ook handig tegen beren

In Nederland zal het niet zo snel gebeuren, maar als je een keer naar de Amerikaanse staat Montana gaat, zorgt dan dat je een courgette bij je hebt, want je weet nooit of je misschien wordt aangevallen door een beer… En dan komt een courgette  prima van pas.
Een vrouw in de Amerikaanse staat Montana heeft namelijk een courgette gebruikt om een beer te verjagen. Dat heeft de politie in Missoula County bekend gemaakt. De negentig kilo zware zwarte beer viel een van de honden van de vrouw aan op de veranda achter haar huis. Toen de vrouw de dieren uit elkaar probeerde te halen, beet de beer haar in een been. De vrouw greep hierop naar het dichtstbijzijnde voorwerp dat ze kon vinden: een grote courgette die ze zojuist uit haar tuin had geoogst. Toen ze die tegen het hoofd van de beer gooide, maakte het dier zich uit de voeten.

Natuurlijk kun je een courgette ook gewoon gebruiken voor een lekker gerecht: recepten met courgette

Lees ook:Triest einde voor een dappere vrouw
Lees ook:Parachute(s) kapot: vrouw overleefd val van 1 kilometer!
Lees ook:Bejaarde vrouw verjaagt inbrekers met …rollator
Lees ook:Vrouw stelt GPS verkeerd in en eindigt 1300 km verder!!
Lees ook:Vrouw ligt al zes jaar dood onder eigen berg afval

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>