Vrouw stelt GPS verkeerd in en eindigt 1300 km verder!!

Bekend is dat vrouwen geen gevoel voor richting hebben, maar deze vrouw van 67 uit het Belgische Henegouwen breekt toch wel alle records! Blindelings vertrouwde ze haar gps…

 

 

Vorig weekend was ze onderweg naar Brussel om een vriendin op te halen, maar kreeg het voor elkaar om uiteindelijk 1300 kilometer verder in Zagreb in Kroatië uit te komen.

De vrouw vertelt: “Ik had het adres ingevoerd. En toen begon ik te rijden. Mijn gps deed wat moeilijk en gaf verschillende omleidingen die ik moest volgen. En toen ging het mis. Ik zag allerlei verkeersborden passeren. Eerst in het Frans, daarna in het Duits. Köln, Aachen, Frankfurt … Maar ik stelde me er geen vragen bij. Ik bleef maar gewoon gas geven.” Ook veroorzaakte ze nog een licht ongeluk tijdens haar ritje.

Pas toen de vrouw in Zagreb aankwam besefte ze dat ze ietwat was gereden. Haar commentaar? “Ik was gewoon verstrooid en in gedachten verzonken”. Jaja…..

Lees ook:Zeurende vrouw levert veel centjes op
Lees ook:Boer Frans is eindelijk onder de pannen
Lees ook:Raar verhaal: 24 jaar om te bewijzen dat je leeft
Lees ook:Frans Hals museum is bloemengekte
Lees ook:Bijna 80 en dan een week in een ravijn overleven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw stelt GPS verkeerd in en eindigt 1300 km verder!!

  1. Toontje

    Waarschijnlijk blond?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>