Run op winterbanden!

Schermafbeelding 2016-07-29 om 20.30.38O, dat is goed dat ik dat lees op Nu.nl, ik moet m’n winterbanden nog bestellen. Vorig jaar hing ik namelijk in de vangrail door de gladheid. Je weet niet wat je overkomt, totaal geen controle hebben over je autootje. Nee, dit jaar wil ik dat niet weer meemaken.  Sommige bandenleveranciers hebben nu al moeite om aan de vraag te voldoen. Straks meteen even bellen met de garage…..

Lees ook:KPN: bellen naar vaste lijn en mobiel wordt even duur
Lees ook:Nederlanders vinden winterbanden belangrijk maar bereiden zich te laat voor
Lees ook:Pas op! Telefoonfraudeurs actief!
Lees ook:Extra dikke geld en recht special in maandblad “Plus”
Lees ook:Meer ‘ww-ouderen’ aan het werk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Run op winterbanden!

  1. Winterbanden

    Dit jaar klinken dezelfde geluiden, maar vooralsnog zijn er voldoende winterbanden op voorraad. Wanneer het ‘hoogseizoen’ voor winterbanden aanbreekt kan dat veranderen. Tevens moet rekening gehouden worden met de montage. Garages krijgen het ook druk en soms moet een afspraak ruim van te voren gemaakt worden om de banden te laten uitbalanceren en monteren.

      /   Reply  / 
  2. Winterbanden 365

    Ook bij ons zijn er nog voldoende winterbanden beschikbaar. Wanneer je de winterbanden voor december besteld zal dit geen gevolgen hebben voor de levertijd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>