Wandelend het oude jaar uit

Op 31 december 2010, de laatste dag van het jaar,  wordt in het Nationale Park De Hoge Veluwe voor jong en oud de traditionele oudejaarswandeling georganiseerd.

Je loopt met natuurgidsen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe door de prachtige winterse landschappen. Aan het eind van de wandeling klinkt van ver het geluid van de midwinterhoornblazers uit Epe. Lange zware tonen galmen ritmisch over de winterse velden. Het sonore geluid van de midwinterhoorn past moeiteloos in de natuur van het Park. Rondom het Marchantplein in het centrumgebied van het Park verwelkomen de midwinterhoornblazers de wandelaars.

De wandeling vindt plaats op 31 december en begint om 09:30 uur bij restaurant de Koperen Kop met een lekker warm drankje (gratis). Bij de terugkeer om 12:00 uur staat er, voor wie dat wil, glühwein en erwtensoep met roggebrood en spek klaar. De wandeling is toegankelijk voor alle bezoekers met een geldig entreebewijs voor het Park. De versnaperingen na afloop van de wandeling à €7,75 zijn voor eigen rekening. Reserveren is niet nodig.

Lees ook:Oudejaarswandeling in Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Lees ook:Opa en Oma wandeling met kleinkinderen
Lees ook:Gratis kerstbomen op de Veluwe
Lees ook:Hoe heter, hoe beter
Lees ook:Een echte “Hoge Veluwe” Picknickbank

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>