Frits Barend opnieuw opa!

Frits Barend, bekend door zijn talkshow Barend & Van Dorp die hij samen met Henk van Dorp presenteerde moet ontzettend trots zijn, want zijn dochter Barbara Barend is gisteren bevallen van een jongetje. Een prachtig ventje aldus opa en hij heet Seb. Frits Barend heeft al enige ervaring, het is namelijk zijn tweede kleinzoon.Voluit heet de kleine Sebastiaan Bram Barend. De bevalling was heel erg zwaar maar is goed verlopen. Het is net geen keizersnee geworden. Alles gaat goed met Barbara en de kleine Seb. Barbara Barend is sinds september getrouwd met haar vriendin Alette en stond zwanger voor het altaar. Het echtpaar is meer dan vier jaar samen. Het stel wist tijdens de trouwerij al dat het kindje een jongen zou worden.

Barbara Barend presenteerde samen met hem het programma Barend & Barend bij zender Het Gesprek. Inmiddels is het programma Barend & Barend nu te zien bij RTL7 na Johan Derksen’s Voetbal International.

Lees ook:Weer even genieten van Sonja Barend: zaterdagavond – VARA
Lees ook:Beste interviews Sonja Barend gebundeld in een boek
Lees ook:Vanavond maakt Sonja Barend haar rentree op de Nederlandse televisie!
Lees ook:Ellen Blazer overleden: vanavond documentaire op Ned 1
Lees ook:Gerard Joling en Gordon gaan opnieuw met ouderen op pad in nieuw TV programma

1 Reacties // Reageer

One thought on “Frits Barend opnieuw opa!

  1. margee

    HEEEEEl VEEEEEEEl geluk lieve barbara en Alette met jullie zoontje!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>