Placenta van een schaap helpt tegen rimpelvorming…

Rimpels…… we raken er niet over uitgeschreven. Potjes en smeersels kunnen de deur uit, de placenta van een schaap blijkt de nieuwste oplossing. Hét alternatief voor een facelift volgens de Londense cosmetisch chirurg Roberto Viel.Leg  600 pond neer en Dr. Roberto Viel behandelt je huid met een crème, verkregen uit de eiwitten van de moederkoek. Een sessie duurt 30 minuten, voor een totale behandeling is vijf maanden nodig.

Patiënten die voor de speciale behandeling kiezen, krijgen eerst een verdovende crème op hun gezicht gesmeerd. Na vijftien minuten gaat wonderdokter Viel met een miniroller met kleine naaldjes over het gezicht, om de doorbloeding te stimuleren. Vervolgens wordt de placenta aangebracht, een heldere kleverige vloeistof, en het voorhoofd gemasseerd.

De behandeling wordt drie keer herhaald op elk deel van het gezicht. Binnen drie dagen kunnen patiënten resultaat verwachten: een verbetering van de huidstructuur. Daarnaast zal in twee weken de hoeveelheid collageen en elastine in de huid toenemen.

Patiënten mogen bovendien een liftend en verstrakkend effect op hun huid verwachten, naast een meer egale teint en een zichtbare vermindering van rimpels.

Bron: NU.nl

Lees ook:Rimpelbestrijding…..
Lees ook:Veel rimpels? Pas op voor broze botten!
Lees ook:Niet zo oud lijken? Zorg dan voor een strak decolleté!
Lees ook:Operatie tegen overmatig zweten…
Lees ook:Aldi laat je rimpels verdwijnen met nieuw wondermiddel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>