Leesbril nodig? Webshop komt met zonneleesbril

Toe aan een leesbrilletje, maar te ijdel om een oubollig lelijk dingetje op je neus te zetten? Zo richting de 50 is de kans groot dat je moeite krijgt met zien en lezen op korte afstand. De elasticiteit van de ooglens vermindert en hierdoor kan het oog minder goed scherpstellen. Het lijkt wel of je armen te kort zijn… het is voor een leesbril! Ook op onze leeftijd is het belangrijk om onze ogen goed te beschermen. Een zonne(lees)bril moet dus wel wat meer doen dan de wereld een tikje donkerder maken. Een kleine beschadiging is voor kwetsbare oudere ogen al een verslechtering.Via de nieuwe webshop mijnleesbril.nl bestel je heel gemakkelijk thuis een (zonne)leesbril op maat. Een van de topproducten is de Seeoo, een retro model met design trekjes. De prijzen op de Mijnleesbril.nl zijn inclusief verzendkosten en variëren van € 9,95 t/m  € 169,95. De leesbrillen zijn verkrijgbaar in de sterktes +1, +1,5, +2, +2,5 en in sommige gevallen  +3. Handig van deze site is dat je zelf je sterkte kunt bepalen.

Lees ook:Knalroze Pink Ribbon leesbril
Lees ook:Een leesbril? Dan ben je écht oud!
Lees ook:Nooit meer een leesbril nodig
Lees ook:Bijna 750.000 nederlanders lopen risico met wegwerpleesbril
Lees ook:Een brillenglas om vlotter te lezen op een computerscherm

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Leesbril nodig? Webshop komt met zonneleesbril

  1. Loek

    dit ziet er wel erg leuk uit, mijn vraag, blijft het goed zitten? want handen vrij is ideaal voor veel mannen

      /   Reply  / 
  2. mijnleesbril

    Hee Loek, ja, de Seeoo leesbril blijft perfect zitten, deze leesbril heeft niet voor niks een design award gewonnen.

      /   Reply  / 
  3. remas

    Oh het is goed dat ze er zijn, maar wel een beetje aan de prijs. Als je op http://www.lezen123.nl gaat kijken daar vind je daar dit soort leesbrillen (daar noemen ze het sunreaders) voor een prijs van rond de 10.00 euro.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>