Knalroze Pink Ribbon leesbril

De maand oktober staat elk jaar in het teken van Pink Ribbon. Een maand waarin aandacht gevraagd wordt voor borstkanker.

 

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Jaarlijks wordt bij ruim 13.000 mensen borstkanker vastgesteld. Iedere vrouw heeft een kans van 1 op 8 om borstkanker te krijgen in haar leven. Erfelijkheid speelt bij minder dan 20% een rol.

De kans op borstkanker is op jonge leeftijd aanzienlijk kleiner, maar neemt toe na het 30ste jaar. De meeste vrouwen die borstkanker krijgen zijn in de leeftijd van 50 tot 75 jaar. Ongeveer 75% van de vrouwen bij wie borstkanker wordt ontdekt is 50 jaar of ouder. Ook mannen kunnen borstkanker krijgen; elk jaar overkomt dat circa 100 mannen.

Speciaal voor Pink Ribbon introduceert de nog vrij nieuwe webshop mijnleesbril.nl een initiatief om tijdens deze bijzondere maand een extra steuntje in de rug te bieden aan Stichting Pink Ribbon. Een exclusief ontworpen roze Doktor leesbril, in populaire retrostijl. Bekijk de wereld door een roze bril!

De knalroze, vrolijke, hartverwarmende leesbril kost maar € 24,95 en mijnleesbril.nl doneert daarvan maar liefst € 5,00 aan Stichting Pink Ribbon.

 

Lees ook:Hét Pink Ribbon item van 2009
Lees ook:Pink Ribbon Magazine 2010 is uit!
Lees ook:Ontvang een gratis armbandje en strijd tegen borstkanker
Lees ook:Sop je huis met de knalroze schoonmaakset voor Pink Ribbon
Lees ook:Leesbril nodig? Webshop komt met zonneleesbril

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>