Hét Pink Ribbon item van 2009

De  maand oktober wordt er wereldwijd extra aandacht gevraagd voor borstkanker. In Nederland krijgen nog altijd 1 op de 9 vrouwen deze ziekte. Het symbool in de strijd tegen borstkanker is het roze lintje de ‘Pink Ribbon’. Allerlei soorten acties vinden plaats om geld in te zamelen voor bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek. Erg leuk is de geluksarmband. De nieuwe armband bestaat uit 7 verschillende armbandjes met daaraan 7 geluksbedels en is verpakt in een luxe transparant doosje. De armband kost € 9,95 en een gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting Pink Ribbon.

In de decembermaand weet je weer niet wat je je dochter, vriendin, zusje, collega cadeau moet doen, dus wou zou je moeilijk doen! Bovendien laat je zien dat je de Stichting Pink Ribbon steunt. Borstkanker kan iedereen overkomen!

Hier zie je een overzicht van alle winkels en bedrijven die de geluksarmband verkopen.

Bij sommige hebbedingetjes is de link met de moordende ziekte ver te zoeken. Zo ook de serie wijnen van de 77-jarige Budge Brown uit Nevada. Hij bevecht borstkanker fles voor fles. Labels op zijn flessen tonen de afbeelding van een vrouw die borstkanker overwon. De wijnboer wist op deze manier wel zo’n 40.000 dollar te doneren aan de Bastyr Universiteit in Kenmore.

Lees ook:Knalroze Pink Ribbon leesbril
Lees ook:Pink Ribbon Magazine 2010 is uit!
Lees ook:Ontvang een gratis armbandje en strijd tegen borstkanker
Lees ook:Sop je huis met de knalroze schoonmaakset voor Pink Ribbon
Lees ook:Angela Groothuizen komt met single t.b.v. KWF Kankerbestrijding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>