Nieuw album Doris Day

When I was just a little girl, I asked my mother, What will I be?  Will I be pretty? Will I be rich? Here’s what she said to me”…. Que sera, sera, whatever will be, will be. The future’s not ours to see, que sera, sera, what will be, will be…”

Ik weet zeker dat je dit populaire nummer lied uit 19 56 stilletjes mee zit te neuriën! Doris Day scoorde er een grote hit mee. De 87-jarige zangeres komt op haar oude dag met een nieuwe plaat. In september verschijnt het nieuwe album van Doris Day.Het album krijgt de titel My Heart mee en bestaat uit liedjes van The Beach Boys, Barbra Streisand en The Lovin’ Spoonful. De opnames lagen nog op de plank, maar Day was ze “compleet vergeten”. “Ik vernam dat ze nog bewaard zijn gebleven en dat Sony interesse had om ze uit te brengen.” Haar laatste album, dat in 1967 werd opgenomen, bracht ze zeventien jaar geleden uit.

Als actrice speelde zij hoofdrollen in meer dan veertig bioscoopfilms. Als zangeres scoorde Doris tientallen wereldhits en bracht zij evenveel albums uit, bij elkaar goed voor ruim 100 miljoen verkochte platen. Maar zoals altijd kent succes ook z’n keerzijde. Zo had Doris weinig geluk in de liefde en werd zij in 1968 bankroet verklaard.

Lees ook:Ivoren koningin van de soul Teena Marie (54) overleden
Lees ook:Geen geluk voor Marianne Weber
Lees ook:Liefde is: al 70 jaar dezelfde Valentijnskaart
Lees ook:Pia Zadora gewond na ongeluk met golfkarretje
Lees ook:Sylvia Kristel in besloten kring begraven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>