Grootste snurker van Nederland gevonden

Ach, wat jammer zeg. De Kliniek voor Snurken en Apneu is vorige maand op zoek gegaan naar de grootste snurker van Nederland. Had ik dat geweten….. Snurkers en partners van snurkers konden hun snurkgeluid opsturen naar de Kliniek voor Snurken en Apneu. Met een echte “winnaar” als gevolg. Met een score van 85db wat gelijk staat aan een F16 op 1.500 m hoogte staat deze snurker met stip op 1!

In meer dan 4 miljoen slaapkamers in Nederland heeft men iedere nacht last van het chronisch snurkprobleem. Dit zorgt vaak voor relationele problemen, een van de twee echtelieden verhuist vaker naar de logeerkamer of erger naar de zolder. De echt zware snurkers kunnen voor méér lawaai zorgen dan volgens de Hinderwet aan burengerucht grenst: 65 decibel. Onvoorstelbaar dat zulke snurkers niet wakker schrikken van hun eigen geluid.

De Kliniek voor Snurken en Apneu adviseert, behandelt en begeleidt mensen die snurken met de juiste behandelmethode. De grootste snurker 2011 krijgt een speciaal op maat gemaakte snurkbeugel, welke de tong controleert en zodoende het snurkgeluid wegneemt.

Lees ook:Snurkers verpesten vakantie
Lees ook:In Engeland pakken ze snurkers hard aan!
Lees ook:Hoeveel decibel snurkt jouw partner?
Lees ook:Snurkkliniek opent zijn deuren, redding is nabij……
Lees ook:Vakantie regelrechte horror; oorzaak snurken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>