Vakantie regelrechte horror; oorzaak snurken!

Alsof een snurkende partner al niet erg genoeg is concludeert de Nederlandse Kliniek voor Snurken en Apneu ook nog eens dat mensen in de vakantie vaak een op een scheiding afstevenen door het snurken! Thuis kun je nog je beddengoed oppaken en verhuizen naar de logeerkamer. In de vakantie-periode is dat anders….
Samen slapen op één hotelkamer lukt niet en een caravan en boot zijn nog problematischer. Mensen ontspannen zich meer dan normaal, drinken meer alcohol, eten overdadig, het is vaak warm en men moet slapen in kleinere ruimtes. Vooral het snurken is de grote aanstoker van ruzies. De kliniek constateert dat het aantal scheidingen na de vakantie toeneemt. Er zal vast meer aan de hand zijn, maar het snurken is dan vaak de bekende druppel.

De kliniek merkt dat de vraag om van het snurken af te komen enorm toeneemt voor aanvang van de vakantieperiode. “Mensen willen meer kwaliteit aan hun leven geven, ze gaan vaker en verder op vakantie en willen dan ook rust tijdens hun weekjes vrijaf. Snurken is daarbij een irritant probleem.”

Rond de vakantieperiode in 2010 was er 25 procent meer vraag naar een oplossing voor snurken ten opzichte van de andere maanden tijdens dat jaar.  Door de jaren heen wordt een constante stijging van de vraag gesignaleerd tijdens de zomermaanden. De verwachting is dat in 2011 het percentage weer hoger ligt.

Lees ook:Snurkers verpesten vakantie
Lees ook:Snurkkliniek opent zijn deuren, redding is nabij……
Lees ook:Grootste snurker van Nederland gevonden
Lees ook:Beugels om snurken en slaapapneu te behandelen
Lees ook:Schockend: één op de zes stellen slaapt gescheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>