De 65pluskalender, activiteiten en evenementen voor senioren

Een website speciaal voor actieve senioren: 65pluskalender.nl. Een bijdrage aan de strijd tegen de eenzaamheid van deze doelgroep. Met de kalenderfunctionaliteit kun je snel zien welke activiteiten en evenementen er te doen zijn in jouw stad of regio. Neem een kijkje, wie weet…. ook na je 65e ligt er een hele toekomst voor je open.

Ook kun je na registratie, zelf activiteiten en evenementen in de kalender zetten! Iedereen mag activiteiten en evenementen bekend maken over alle mogelijke interesses zoals wandelen, fietsen, bezienswaardigheden bekijken, hobby, sportief, spel, educatie, reizen, een dagje uit, vakantie, horeca activiteiten, religie, club activiteiten, verenigingsactiviteiten, etc.

Lees ook:De ‘vis & seizoenen’ kalender
Lees ook:Nieuwe toeristische website van Zeeland
Lees ook:Kastelen aan de Maas
Lees ook:Prachtige wandelroutes op site van Natuurmonumenten
Lees ook:Gezocht: testpersonen voor vakantieland Denemarken

1 Reacties // Reageer

One thought on “De 65pluskalender, activiteiten en evenementen voor senioren

  1. Jong voor Oud

    Wil je participeren aan zulke leuke activiteiten, maar je weet niet met wie je dit moet doen? Kijk dan snel op de website van Jong voor Oud en ga samen met een jongere een gezellig dagje erop uit!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>