De allerbeste tips vind je op OmaWeetRaad.nl

Misschien heb ik jullie er in het verleden al eens op gewezen, maar ik kan het niet genoeg doen: de website Oma weet Raad. Deze site staat vol met geweldige tips uit de oude doos. Hoe voorkom je dat bloemen al een dag hangen in je vaas? Hoe krijg je bloedvlekken uit kleding? Wat moet je toevoegen aan jus om er een GEWELDIGE jus van te krijgen? En hoe haal je de geur van uien of knoflook weer van je vingers. Het maakt eigenlijk niet uit waar je vraag over gaat: deze site heeft er een antwoord op dat ofwel gratis is, of een paar cent kost. Want zeg nou zelf: heel duur is het niet om je deegroller in de vriezer te bewaren. Maar daarna blijft het deeg ECHT niet meer aan je roller plakken! En je gaspitten een uurtje in de cola weken, is ook het grote geld niet. Maar het werkt wel. Als je zelf tips hebt, kun je die ook delen. Hartstikke leuk en handig!

Lees ook:Eigengemaakte Hollandse lekkermij…… gevulde speculaas!
Lees ook:Do’s en don’ts voor je vrieskist
Lees ook:Sigaretten 40 tot 50 cent duurder
Lees ook:15 Tips voor een gratis dagje weg
Lees ook:Wat is er mis met biologisch?

1 Reacties // Reageer

One thought on “De allerbeste tips vind je op OmaWeetRaad.nl

  1. Miriam

    Op Huishoudplaza vind je naast veel huishoudelijke tips en oplossingen voor problemen ook dagelijks huishoudtaken en checklists voor in het huishouden. Ben jij liever bezig met koken? Dan kun je ook deelnemen aan onze online kookclub. Heel gezellig! Toch liever zelf koken met lekkere recepten. Er staan honderden recepten op http://www.huishoudplaza.nl.

    Huishoudplaza heeft bovendien ook een erg actieve en gezellige community. Breng zelf ook eens een bezoek aan het gezellige Huishoudplaza.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>