Robin Gibb van de Bee Gees overleden!

Lang heeft hij gestreden tegen kanker, Robin Gibb van de Bee-Gees, maar uiteindelijk toch de strijd verloren. Hij stierf zondagavond op 62-jarige leeftijd.

In november 2011 wordt bekend dat bij Robin Gibb enkele maanden eerder lever- en darmkanker is geconstateerd. Hij ondergaat enkele operaties en chemokuren en lijkt goed te herstellen. Gibb is vastbesloten de ziekte te overwinnen en laat weten dat hij niet kan wachten om weer aan het werk te gaan. In februari 2012 staat hij inderdaad voor het eerst weer op het podium om een nummer te zingen bij een concert in Londen.

Begin maart meldde Robin dat de ziekte in remissie was, maar in april verslechterde zijn situatie. Vervolgens geraakte de zanger in coma en werd zijn familie bijeen geroepen omdat artsen voor zijn leven vreesden. Gibb ontwaakte uit zijn coma, maar stierf op zondagavond 20 mei na een lang ziekbed.

Van de vier broers leeft nu alleen Barry nog. De tweelingbroer van Robin, Maurice, overleed in 2003. Jongere broer Andy stierf in 1988.

 

Lees ook:Robin Gibb ontwaakt uit coma
Lees ook:Robin Gibb (61) van de Bee Gees heeft leverkanker
Lees ook:Pijnlijk televisiefoutje over de Bee Gees… (met filmpje)
Lees ook:Vette boete voor de Rolling Stones
Lees ook:A Tribute to the Bee Gees, de disco herleeft

1 Reacties // Reageer

One thought on “Robin Gibb van de Bee Gees overleden!

  1. André de Hooge

    Rest in peace!! Thanks for everything!! I hope you’re together again with your brothers Maurice and Andy!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>