Uitvaart in een 24-karaats gouden kist (waarde 50.000 euro…)

Heel veel gekker moet het toch ook niet worden… Als ik er niet meer ben, maakt het me eerlijk gezegd niet uit of ik gecremeerd of begraven word. En al helemaal niet of ik dan in een houten, spaanplaat of desnoods kartonnen kist de grond in zou gaan. Toch zijn er mensen die er kennelijk hele andere voorkeuren hebben. De bleek maar weer eens tijdens de uitvaartbeurs in Gorinchem, die eens in de vier jaar wordt gehouden en waar ‘de laatste trends’ op uitvaartgebied te zien zijn. Bijvoorbeeld een Een 24 karaats gouden kist…

“Tachtig procent van de mensen wil op een traditionele manier begraven worden”, zegt Maarten van der Putten, van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU). “De overige 20 procent wil iets anders.” Voor die groep zijn er legio aan mogelijkheden. Van Leentje de rouwkoe (?!) tot een fel blauwe limousine als rouwvervoer. En voor wie koninklijk de grond in wil is er de 24 karaats gouden grafkist. Sinds gisteren ook in Europa te verkrijgen. Kosten: bijna een halve ton. Hmmm… dan mogen begraafplaatsen wel een  beveiligingsdienst aan gaan huren…

Mocht u een dure smaak hebben: hier staat meer informatie over de gouden kist

Lees ook:Natuurbegraven betekent eeuwigdurende rust
Lees ook:Zij is niet dood, zij leeft!!
Lees ook:Opmerkelijke begrafenis…… op motor in glazen kist
Lees ook:Laat je inspireren op de uitvaartwensendag!
Lees ook:‘milieuvriendelijk’ lijken bevriezen en dan….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>