Nieuwe verhalen van Sprookjesboom nu in unieke 3D lees- en kijkboeken

3D Visions Sprookjesboom Assepoester en Wolf Efteling 3D boek kijkboekLezen wordt beleven…… 3D Visions Europe heeft een serie innovatieve 3D lees- en kijkboeken met nieuwe verhalen van Sprookjesboom gelanceerd. Met de boeken, waarin 3D-beelden uit de gelijknamige tv-serie en film zijn verwerkt, wordt lezen pas echt beleven. De eerste titels, ‘Draak en Klein Duimpje’ en ‘Assepoester en Wolf’ liggen vanaf nu in de winkels. De verhalen zijn gericht op kinderen van 3 tot 7 jaar.

 

 

 


In de boeken spelen Sprookjesboombewoners uit de Efteling de hoofdrol. De (voorlees)teksten worden ondersteund door 3D-beelden uit de televisieserie Sprookjesboom en de film. Omdat de 3D-bril in het boek is verwerkt, is er geen speciale bril meer nodig. De beelden zijn kleurrijk, scherp en sprekend. Zo worden de kinderen nog dieper in het verhaal getrokken.

In de Sprookjesboom-serie beleven de Sprookjesboombewoners allerlei nieuwe avonturen. In Draak en Klein Duimpje is Draak woedend als hij ontdekt dat Reus goudstukken van hem heeft gestolen. Gelukkig komt Klein Duimpje hem te hulp. Samen met Roodkapje verzint hij een list en lokt hij domme Reus in de val. In Assepoester en Wolf wordt Assepoester op een nacht wakker van het gehuil van Wolf. Ze denkt dat hij eenzaam is en wil hem graag helpen. Maar hoe? Ze gaat naar Fakir en die weet raad. Assepoester gaat op zoek naar Wolf en vindt hem net op tijd.

De Sprookjesboom-boeken inclusief 3D bril zijn verkrijgbaar bij Intertoys, in de winkels van de Efteling en via eftelingshop.nl voor € 12,95 per stuk.

Lees ook:De Dag van Het Sprookje in de Efteling
Lees ook:‘De gelaarsde Kat’ nieuwe sprookjesmusical Efteling
Lees ook:Stormloop op musical Sound of Music in de Efteling
Lees ook:John de Wolf boegbeeld aanpak werkloosheid vijftigplussers
Lees ook:Brildragers zijn niet minder aantrekkelijk (…in tegendeel…)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>