Pinkpop kleurt grijs

Op veel voorverkooppunten stonden vandaag lange rijen voor de Pinkpop kaarten. De kaartverkoop liep als een trein. Het driedaags popfestival in Landgraaf, dat sinds 1970 normaal gesproken in het weekeinde van Pinksteren plaatsvindt, was in recordtijd bijna volledig uitverkocht. Een hoop blije grijze rockers, maar ook veel teleurgestelde snuiten! Ruim drie kwartier nadat de kaartverkoop voor Pinkpop startte, was het grootste gedeelte van de 60.000 beschikbare entreebewijzen al zo goed als uitverkocht.

De wereldberoemde band speelt zaterdag, op de eerste dag van het festival.
Het popfestival in het Limburgse Landgraaf heeft dit jaar met de Rolling Stones en Metallica twee grote namen op het programma staan. Deze week werd bekend dat de Rolling Stones de afsluiting van de eerste festivaldag verzorgen.

In verschillende steden stonden vanochtend vroeg op diverse plekken al mensen voor de deur van een voorverkoopadres om een kaartje voor Pinkpop te bemachtigen.
Ook via internet vlogen de tickets de deur uit. De kaartverkoop was vanochtend om 10.00 uur begonnen.

 

Lees ook:Optreden Rolling Stones op Pinkpop gaat door
Lees ook:Vette boete voor de Rolling Stones
Lees ook:The Rolling Stones onthullen nieuwe single
Lees ook:Rolling Stones-jubileum: 50+
Lees ook:‘Exile on Main Street’ van de Rolling Stones wordt weer uitgegeven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>