Jezus Christus voor homohuwelijk

Als Jezus Christus nu zou leven, zou hij, volgens Elton John, voorstander van het homohuwelijk zijn. Dan zouden ook homoseksuele geestelijken met elkaar mogen trouwen en zou het celibaat van katholieke priesters worden afgeschaft. “Dat zijn oude, stomme dingen.

Als Jezus vandaag zou leven, kan ik me niet voorstellen dat hij als christen en als geweldig persoon zijnde zou zeggen dat dit niet kan” aldus Elton John.

 

 

”Hij vond liefde, compassie, vergeving en het samenbrengen van mensen zo belangrijk, en dat is waar de kerk over zou moeten gaan.”

Elton John zou graag met zijn vriend David Furnish willen trouwen, vertelt hij, al denkt hij dat dat vanwege zijn onlangs afgesloten geregistreerd partnerschap pas volgend jaar mogelijk is. “Maar als we gaan trouwen, dan wordt het erg klein en spontaan. We hebben ons grote feest al bij het registreren van het partnerschap gehad.”

 

Bron: NU.nl

Lees ook:Tweede kind voor 65-jarige Elton John onderweg!
Lees ook:Muziekveteranen zijn niet blij met elkaar: Billy Joel is teleurgesteld in Elton John
Lees ook:Openluchtconcert in Scheveningen met Elton John
Lees ook:Ja hoor! Had Jezus een vrouw???
Lees ook:Caroline Tensen trouwt einde van de zomer …als net niet 50-plusser…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>