Caroline Tensen trouwt einde van de zomer …als net niet 50-plusser…

Schermafbeelding 2013-04-11 om 22.59.22‘Trouw niet voor je 40 bent en alle geheimen van het huwelijk kent…’ was een populaire songtekst van de Havenzangers, ergens eind jaren ’80. Caroline Tensen heeft er een eigen draai aan gegeven. Hertrouw vlak voor je 50 bent… Tensen en haar verloofde Ernst-Jan Smids trouwen aankomende zomer. “We willen graag eind augustus, begin september trouwen, dat is voor ons de juiste periode”, vertelt ze aan Story. Zou dat zijn omdat ze dan nog geen 50 jaar oud is?

Hoe dan ook, de nu nog 49-jarige presentatrice en haar 51-jarige vriend zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het huwelijk. “We zijn aan het bedenken hoe we het gaan aanpakken. Misschien eerst een huwelijksceremonie met een bescheiden groepje familie en vrienden en later een groot trouwfeest”, vertelt Tensen. De presentatrice verbrak in oktober na 11 jaar haar relatie met Peter Gallas. In december werd bekend dat Tensen ‘voorzichtig aan het daten’ was met de reclameman. Ze leerde hem een paar maanden daarvoor kennen via het goede doel Orange Babies. Op eerste paasdag werd Caroline ten huwelijk gevraagd.

Lees ook:Prinses Caroline van Monaco wordt oma
Lees ook:Vanavond “DNA Onbekend”
Lees ook:Man trouwt geit
Lees ook:Trouwen kan ook als je 100 bent!!
Lees ook:De Havenzangers – ‘Trouw niet voor je veertig bent’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Caroline Tensen trouwt einde van de zomer …als net niet 50-plusser…

  1. Pingback: De Havenzangers - 'Trouw niet voor je veertig bent' | 50plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>