Vanavond “DNA Onbekend”

Je wilt de waarheid weten…… is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Uit onderzoek blijkt dat één op de tien kinderen andere biologische ouders heeft dan ze denken. Leven in het ongewisse, of het nu gaat om oorlogskinderen, adoptiezaken of het vermoeden voortgekomen te zijn uit overspel, veroorzaakt veel verdriet. Het beheerst je leven! Dankzij DNA onderzoek kunnen deze geheimen nu ontrafeld worden, zelfs als beide vermeende ouders al zijn overleden. Vanavond presenteert Caroline Tensen de eerste aflevering van haar nieuwe tv-show DNA Onbekend.

Hierin is te zien hoe familiegeheimen worden ontrafeld aan de hand van DNA-onderzoek. Caroline helpt mensen waar ze recht op hebben: voor eens en altijd een einde maken aan een leven vol onduidelijkheden. Met het DNA-bewijs op zak onthult de presentatrice aan het eind van de uitzending of iemands ’opvoedvader’ zijn/haar echte vader is of niet.

DNA Onbekend is donderdagavond om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Lees ook:Caroline Tensen trouwt einde van de zomer …als net niet 50-plusser…
Lees ook:De Havenzangers – ‘Trouw niet voor je veertig bent’
Lees ook:Prinses Caroline van Monaco wordt oma
Lees ook:Hand in hand met de liefde van je leven sterven…
Lees ook:Grootouders zien kleinkinderen na scheiding minder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>