Man trouwt geit

Dertien oktober aanstaande is het groot feest voor Aparecido Castaldo en zijn geit Carmelita…. de twee gaan trouwen Ja, je leest het goed: TROUWEN!  De 74-jarige gepensioneerde steenhouwer uit Brazilie houdt het na vier huwelijken voor gezien en is hopeloos verliefd geworden op zijn huisdier. Geen gezeur meer: “ze praat niet en wil geen geld”, zegt de vader van acht kinderen in een interview. “Wanneer iemand zegt dat ik iets verkeerds doe, dan zeg ik dat de geit ten minste geen winkelgeld eist en niet zwanger van me wordt”, vertelt Castaldo aan Paraiba.

 

 

Er zal geen geslachtsgemeenschap plaatsvinden tussen het dier en de steenhouwer. “Ze is gewoon een maatje van me en ik houd van dieren.”

De trouwerij tussen vindt  plaats in Igreja do Diabo, de Kerk van de Duivel, in Jundiai. Een bisschop die zichzelf Tom Devil noemt, zal het huwelijk voltrekken. De plechtigheid staat gepland voor middernacht en zal gevolgd worden door een groot feest.

Carmelita is inmiddels al toe aan haar tweede trouwjurk. Haar eerste jurk heeft ze namelijk opgegeten.

Lees ook:Vijftigplusser ruilt vrouw in voor geit
Lees ook:Geit draagt regenlaarzen
Lees ook:Jezus Christus voor homohuwelijk
Lees ook:Priester verplettert met prachtig lied op bruiloft (filmpje)
Lees ook:Caroline Tensen trouwt einde van de zomer …als net niet 50-plusser…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>