Poederbaas maakt eerste mutsjes Goedgemutste Breicampagne

14-08-28_News-272x287-NLDe “Goedgemutste Breicampagne” is weer begonnen. Voor de achtste keer worden er in heel Nederland mutsjes voor het goede doel gebreid. Hiermee wordt aandacht gegeven en geld ingezameld voor eenzame ouderen. De mannen van mutsenmerk Poederbaas hebben alvast een handje geholpen.

De stoere mannen hebben ook de eerste mutsjes van het seizoen gemaakt. 

Voor elke verkochte gemutste smoothie gaat er 20 cent naar het Nationaal Ouderenfonds, die het geld gebruikt voor de BoodschappenPlusBus. Vorig jaar breiden we met zijn allen wel 106.146 mutsjes bij elkaar. Doe mee en maak ook een mutsje. Of tien of honderd.

 

 

Elk mutsje op de smoothies, is zelf gemaakt. Zoals de meesterwerkjes van Poederbaas. Je hoeft geen meesterbreier te zijn om mee te doen. Alle mutsjes zijn welkom. De mutsjes kun je vóór 1 december 2014 opsturen naar innocent. Vanaf 1 januari staan de gemutste smoothies in de winkel. Als je vergeten bent hoe het precies werkt met dat insteken en doorhalen, kijk dan op www.innocentdrinks.nl 

en je pakt zo de draad weer op.

In Nederland voelen meer dan een miljoen ouderen zich regelmatig eenzaam. 200.000 van hen zijn zelfs extreem eenzaam en hebben minder dan één keer per maand een sociaal contact. Gelukkig zijn er de mensen van het Nationaal Ouderenfonds. Zij zetten zich actief in voor ouderen die niet genoeg zorg en aandacht van de maatschappij krijgen. Eén van deze initiatieven is de BoodschappenPlusBus. De vrijwillige chauffeur van de bus haalt ouderen op om samen boodschappen te doen en uitstapjes te maken. Wel zo gezellig.

Meer weten? Ga naar www.ouderenfonds.nl.

Lees ook:De Goedgemutste Breicampagne van Innocent voor ouderen
Lees ook:Doe mee met de Goedgemutste Breicampagne
Lees ook:Oplichters maken misbruik van de naam BoodschappenPlusBus van het Ouderenfonds
Lees ook:Geer en Goor weer aan de bak voor eenzame ouderen
Lees ook:Ouderenfonds start Zilverlijn dankzij bijdrage vriendenloterij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>