iPhone opladen met de nachtkabel

Het oplaadkabeltje dat Apple en andere bedrijven standaard meeleveren bij hun mobiele toestellen is meestal niet erg lang. En dus ook niet erg handig om je smartphone of tablet te hanteren terwijl die aan het opladen is. En laten we dat nu vooral graag ‘s avonds en ‘s nachts doen. Nog even wat opzoeken in bed en tegelijkertijd je toestel opladen, kun je vergeten. De kabel is te kort en blijft ook niet liggen waar je wil.

 

 

Maar daar heeft Native Union nu wat op gevonden. Het bedrijf lanceert de ‘Night Cable’. De lange Night Cable van Native Union is een stijlvolle oplaadkabel voor iedereen die een lange kabel zoekt die niet van je bureau of nachtkastje afglijdt. De kabel is maar liefst drie meter lang en voorzien van een knoop aan het einde. Deze Night Cable houdt hierdoor lekker vast en blijft op zijn plek liggen. Zoeken onder je bureau of nachtkastje is vanaf nu verleden tijd.

Voor de iPhone zijn er drie kleuren, voor het USB-model eentje. Wil je een kleinere versie, dan kan dat ook: Native Union verkoopt een sleutelhanger met een soortgelijk bolletje waar een iPhone-laadkabel aan vast zit.

Dat is nog eens een leuk cadeautje!

Lees ook:Warme steen tegen koude handen
Lees ook:Na 27 jaar weer boven water
Lees ook:Monster van Loch Ness gesignaleerd op Google Earth
Lees ook:Hoe een spin een erectieprobleem kan oplossen…
Lees ook:Met ShowTIME sluit je je iPhone aan op elke tv

1 Reacties // Reageer

One thought on “iPhone opladen met de nachtkabel

  1. Bijan

    Heeft meer moeite gekost om dit artikel te schrijven dan dat het heeft gekost om dat kabeltje te ontwerpen. Was hoog tijd dat iemand met dit logische idee kwam. Nou nog hopen dat ze het langer volhouden dan de huidige iphone oplaad kabeltjes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>