Monster van Loch Ness gesignaleerd op Google Earth

Je zult het je vast nog herinneren, het mysterieuse monster van Loch Ness. Veel indianenverhalen deden de ronde en het hield ons allemaal bezig.  Men schatte dat het dier tussen de 12 en 15 meter lang was. Velen beweerden ook dat Nessie een bult op de rug heeft, maar anderen dachten twee of drie bulten gezien te hebben. Ook wordt gezegd dat het dier een lange (slangachtige) hals, van ongeveer 2 meter lang, met een kleine kop en een geleidelijk bredere bek heeft. Kortom, een reden om Schotland te mijden. En nu is het beest dan opnieuwe gesignaleerd door een internetspeurder op satellietbeelden van Google Earth.
Volgens Jason Cooke is de 20 meter lange mysterieuze vorm in het water het legendarische monster. “Ik kon het niet geloven. Het is precies zoals het beest vaker beschreven is,” vertelde hij the Sun.

Adrian Shine, een onderzoeker die zich bezighoudt met de verhalen rond het monster, noemt de nieuwe beelden erg interessant en wil ze verder bestuderen.

Sinds 1933 gaat het verhaal van het monster de wereld rond. Wetenschappers doen het af als een moderne mythe en zeggen dat de foto’s die af en toe opduiken in scène gezet zijn.

Bron: de Telegraaf

Lees ook:Vetrollen redden hond
Lees ook:Belg vindt garnaal van een meter lang!
Lees ook:Koala gered door mond-op-mondbeademing
Lees ook:Filmpje: Hert overleeft aanrijding met bus
Lees ook:Noord-Brabants plaatsje in de ban van ontsnapte (giftige!) cobra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>