Onno Hoes moet helemaal niet weg!

Schermafbeelding 2014-12-04 om 19.32.31Wat en onzin om te stellen dat Onno Hoes weg moet, nadat hij er in is geluisd door een jonge jongen die hem uitspraken op seksueel gebied ontlokte. En wat schandalig van PowNews om dat uit te zenden. Dan ben je er dus echt op uit om iemand persoonlijk kapot te maken en ik zie daar het nut totaal niet van in. De Maastrichtse burgemeester heeft ook recht op een privéleven. Het vorige akkefietje heeft hem zijn relatie met Albert Verlinde gekost en dit dan dus misschien zijn baan? Wat hij deed was niet illegaal, niet fout: hij flirtte gewoon, als vrijgezel met een jonge vent. En hij zei dingen die van jou en mij alleen tot de slaapkamer beperkt zouden blijven, maar waar nu heel Nederland van heeft mee genoten. Echt: buiten alle proporties. Ik houd best van en beetje sensatie-televisie, maar dit gaat te ver. Wat vinden jullie? Moet Onno Hoes nu echt stoppen als burgemeester of moeten we stoppen met het maken van dit soort afschuwelijke televisie? Ik ben ontzettend benieuwd hoe de 50-plusser daar in staat!

Je kunt het complete verhaal overigens ook lezen in de extreem slecht gespelde blog van Robbie, de man die Onno uit de tent heeft gelokt.

Lees ook:Vader Isa Hoes overleden op 89-jarige leeftijd
Lees ook:Burgemeester Onno Hoes (52) zoent met 24-jarige man…
Lees ook:Burgemeester Onno Hoes blijkt er wel pap van te lusten…
Lees ook:Stoppen met roken gaat niet makkelijker door e-sigaret
Lees ook:En dit zijn ze, de Michelin-sterrenrestaurants!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>