Burgemeester Onno Hoes (52) zoent met 24-jarige man…

indexHet is het gesprek van de dag: de man van Albert Verlinde is vreemdgegaan. Onno Hoes, burgemeester van Maastricht, heeft in een hotellobby met een slok op zitten zoenen met een 24-jarige jongen. Tja…ik begrijp de ophef niet zo. De goede man heeft net zijn vader verloren, waarschijnlijk iets te diep in het glaasje gekeken en in dat licht kon hij de verleiding van een strakke vent van 24 niet weerstaan. Of we er vanavond wat in RTL Boulevard over zullen horen betwijfel ik. Toch ga ik wel kijken, want er helemaal niets over zeggen…dat ligt misschien veel te veel voor de hand. Ik denk dat Albert er goed aan doet de vinger op de zere plek te leggen. De lokale politiek heeft Hoes inmiddels aangesproken op zijn openbare zoenpartij met een jongere man. Vivianne Heijnen van het CDA zegt dat het belangrijk is dat Hoes zich realiseert dat hij 24 uur burgemeester van Maastricht is: ,,Daar hoort een passende opstelling bij, zeker in een publieke ruimte.”
Ook de PvdA is niet blij met de beelden die gisteravond waren te zien op SBS6 in Shownieuws ,,Op het moment dat hij zich in de publieke ruimte bevindt, is het onderscheid tussen privé en werk voor buitenstaanders moeilijk te maken. Hij is 24 uur per dag burgemeester. Of zijn gedrag in dit geval gepast was, is niet aan mij om te beoordelen,” aldus fractievoorzitter Frans Bastiaens.

Lees ook:Vader Isa Hoes overleden op 89-jarige leeftijd
Lees ook:Onno Hoes moet helemaal niet weg!
Lees ook:Burgemeester Onno Hoes blijkt er wel pap van te lusten…
Lees ook:Johnny Hoes krijgt eigen smartlappennacht in Weert
Lees ook:Albert Verlinde houdt eer aan zichzelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>