Eigeel-slurpend visje: handig en leuk voor in de keuken!

Schermafbeelding 2014-12-20 om 10.44.43Weet je nog, dat we hier op de blog hadden over het handige trucje, waarbij je met een (leeg) waterflesje makkelijk het eigeel en -wit van elkaar kunt scheiden in de keuken. Best handig, want zeker zo rond de kerstdagen, als veel mensen toch wat meer aan het koken zijn, komt dit van pas. Naast de flesjes (die natuurlijk voor veel mensen wel handig, want altijd in de buurt zijn) is er nu ook een speciale gadget voor. Met de ‘Gulping Yolkfish’ kun je het eigeel zo uit het wit slurpen. Ook leuk voor onder de boom…

Lees ook:De kerstboom / kerstversiering: vóór of ná de sint?
Lees ook:Vakantie in 2012: gewoon weer met je flesje het vliegtuig in!
Lees ook:Vrouw tuigt al 80 jaar dezelfde kerstboom op!
Lees ook:Inspiratieloos deze kerst? Bezoek cadeau.blog.nl
Lees ook:Een symbolisch cadeau dat groeit en bloeit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>