Vakantie in 2012: gewoon weer met je flesje het vliegtuig in!

Goed nieuws voor mensen die weleens met het vliegtuig reizen en die er van balen dat er geen flesjes of tubes mee mogen in de handbagage. Het lijkt er sterk op dat vliegtuigpassagiers vanaf 2012 weer flesjes, tubes en make-up in hun tas mogen hebben aan boord van een vliegtuig. Nieuwe apparatuur maakt het mogelijk om in luchthavens te controleren of vloeistoffen in flesjes of tubes explosieven bevatten. Sinds 2006 mogen passagiers om redenen van veiligheid dit soort spulletjes niet meer als handbagage bij zich dragen. Een maatregel die er nog steeds voor zorgt dat bijna bij iedere gate de prullenbakken gevuld zijn met flesjes…

Lees ook:Hologram praat tegen vliegtuigpassagiers
Lees ook:Goedkoper vliegen met Ryanair
Lees ook:Russische maatregelen tegen alcoholmisbruik in vliegtuigen
Lees ook:Staanplaatsen in het vliegtuig??
Lees ook:Wat is de meest “veilige” plek in een vliegtuig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>