De “toy boy”….. hét wondermiddel tegen ouderdom

Mannen met een nog prachtig, gespierd lijf. Modern, jong van geest, goede seks, onvermoeibaar, flexibel in de omgang. Voor steeds meer vrouwen het ideale plaatje. Ze zijn actief op zoek naar een man die minimaal vijf jaar jonger is. De heilzame werking van een toy boy, op lichaam en geest moet enorm zijn! Het effect is namelijk groter dan honderden uren in de sportschool en kan niet op tegen het gebruik van de duurste crèmes. Madonna, Demi Moore, Joan Collins, allemaal dames die erover mee kunnen praten dat het hebben van een veel jonger vriendje enorm veel voordelen biedt.

De 61-jarige Laila Gledhill uit Yorkshire weet er ook alles van.  Ze zou zo kunnen doorgaan voor een vrouw van in de veertig……

Laila valt voor groene blaadjes en daar schaamt ze zich niet voor. Ze had naar eigen zeggen al afspraakjes met meer dan dertig toyboys. Nog geen enkele keer datete ze met een man ouder dan veertig. 

Haar veroveringen ontmoet ze tijdens het uitgaan of via de datingsite ToyBoyWarehouse.com.

Volgens Laila behandelen haar veel jongere prooien haar goed en is de seks veel beter. “Oudere mannen slepen dikwijls een zwaarder verleden mee of hebben een tonnetje.” 

Toen ze in de veertig was, trouwde de Britse met een 22-jarige legerofficier. Ze heeft er ook een verloving van vier jaar met een man van 27 opzitten. Als de nood het hoogst is, is er die ene universiteitsstudent, met wie ze al een tijd een losse relatie heeft. 

Laila’s lijfspreuk: “Waarom zou ik een zestiger kiezen, als ik iemand van 24 kan krijgen?”

 

Bron: HLN

 

Lees ook:Veel seks maakt dat je er jonger uit ziet!
Lees ook:Cougar Love: Patricia Paay en vrouwen die op jonge jongens ‘jagen’
Lees ook:Mannen tussen de 75 en 95 willen dolgraag seks!
Lees ook:Ik? Te oud voor Facebook? (Filmpje)
Lees ook:Rust er echt een taboe op ‘ouderenseks’?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>