Veel seks maakt dat je er jonger uit ziet!

Schermafbeelding 2013-07-08 om 16.27.50Doe jij HET nog? Ik kan het je ten zeerste aanraden. Want het schijnt beter te werken dan welke anti-rimpelcreme ook. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat oudere mannen en vrouwen die geregeld de liefde bedrijven,  er tot zeven jaar jonger uit kunnen zien dan hun leeftijdsgenoten die weinig seks hebben, zo blijkt uit een onderzoek van psycholoog David Weeks, verbonden aan het Royal Edinburgh Hospital in Groot-Brittannië. Het is dus te hopen dat je een partner hebt met wie je dat nog zou willen doen.De psycholoog ondervroeg gedurende een periode van tien jaar duizenden mannen en vrouwen van verschillende leeftijden. Hun antwoorden tonen aan dat mensen die er jonger uitzien dan ze lijken, dubbel zoveel vrijen dan hun leeftijdsgenoten. In de categorie met veertig- en vijftigjarigen blijkt dat mensen die wekelijks drie keer vrijen er het jongst uitzien. ‘Veel seks is cruciaal om er lang jeugdig en fris uit te zien’, zegt Weeks in The Daily Mail. De endorfines die vrijkomen tijdens seks fungeren als natuurlijke pijnstillers waardoor je minder stress ervaart en beter kan slapen. Daarnaast vergt een vrijpartij ook wat lichaamsbeweging, die dan weer goed is voor de bloedsomloop. Hierdoor blijft je hart langer gezond en gaat je huid stralen. Maar er is meer: Weeks zegt dat de vetverbranding stoffen doet vrijkomen die je immuunsysteem een boost geven en de aanmaak van groeihormonen stimuleren. Dat laatste zorgt ervoor dat je huid langer elastisch blijft en gaat rimpels tegen. Seksueel genot is belangrijk voor een optimale levenskwaliteit en mag niet als een voorrecht voor jonge mensen worden beschouwd. We moeten positief staan tegenover seks op rijpere leeftijd’, zegt hij nog in de Britse tabloid.

Lees ook:Vrij jezelf zeven jaar jonger…
Lees ook:Super tips om er niet ouder uit te zien dan je werkelijk bent
Lees ook:Seks maakt je mooi
Lees ook:Dé tip om er in een keer vijf jaar jonger uit te zien!
Lees ook:Houd je geheugen lekker scherp met voldoende seks!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veel seks maakt dat je er jonger uit ziet!

  1. Toontje

    Goh, alweer zo’n onderzoek over meer of minder seks hebben. De uitslagen van al die onderzoeken wijzen steeds weer uit: seks houdt het lichaam gezond en een gezond lichaam kan vaak meer seks hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>