Feest! Nijntje 60 jaar

2015 staat helemaal in het teken van de zestigste verjaardag van één van ’s werelds beroemdste kinderhelden: nijntje. In 1955 tekende de Utrechtse illustrator Dick Bruna het konijntje voor het eerst. Sindsdien is nijntje een inspiratiebron voor tal van kinderproducten. Maak kennis met de leuke nijntje kindercollectie van Zilverstad.

 

 

Eten wordt nog leuker met dit populaire kindercouvert. Het bestek is van RVS en kan daarom makkelijk in de vaatwasser.
Kindercouvert 4-delig nijntje € 29,95

Dit glanzende nijntje spaarpotje maakt iedere kinderkamer compleet. De spaarpot is verzilverd gelakt, waardoor poetsen niet nodig is. Een bijzonder detail is dat de spaarpot gegraveerd kan worden, erg leuk om cadeau te doen. Speciaal voor het zestig jarig jubileum is er nu ook een XL-versie van het spaarpotje beschikbaar!
Spaarpot nijntje XL € 49,95.
 Spaarpot nijntje € 34,95

De zilveren rammelaar van nijntje is één van de meest gegeven geboortecadeautjes. Een mooie herinnering aan de babytijd!
Rammelaar nijntje in ring € 49,95

Van dit fotolijstje van nijntje met eendjes op de rand wordt iedereen blij. Het lijstje is geschikt voor één foto van 6×9 centimeter. Het lijstje is verzilverd gelakt.
Fotolijst nijntje met eendjes € 11,95

Ook de allerkleinsten kunnen lekker eten met nijntje. Deze dwarslepel is erg handig om de kleintjes te voeden en kan zonder problemen in de vaatwasser.
Dwarslepel nijntje € 9,95

Lees ook:Zelftellende spaarpot voor de kleinkinderen
Lees ook:Nijntje Pluis alweer 54 jaar!
Lees ook:Vaatwassers worden massaal gewantrouwd
Lees ook:Nijntje gaat eindelijk met pensioen
Lees ook:Dingen die je nóóit in de vaatwasser moet stoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>