Train je hersenen 15 minuten per dag voor een fitter brein

Een kwartiertje oefenen per dag en je houdt je brein fit! Echt waar,  onderzoek heeft het uitgewezen! Mocht je bang zijn dat je hersenen een beetje achteruit beginnen te gaan of wel wat aan onderhoud kunnen gebruiken, raad ik je aan eens op www.neurocampus.com te kijken.

Daar kun je te kust en te keur gaan voor hersenoefeningen. Een website met meer dan 500 gratis oefeningen. Ontwikkeld in samenwerking met TNO en met experts uit zorg en wetenschap. Taal, rekenen, logica en inzicht….verschillende soorten breinbrekers zorgen dat jouw brein niet meer stuk kan!

 

De website is verdeeld in twee onderdelen: de Campus en de Thema Braintraining. De Campus Braintraining bestaat uit oefeningen in de categorieën taal, rekenen, inzicht, geheugen en logica. Hier kunt u serieus oefenen en ook tentamens en examens doen om uzelf te testen. Onder Thema vindt u braintraining gecategoriseerd in thema’s als reizen, sport, boeken, muziek en kunst. Dit heeft een meer vrijblijvend karakter.

Lees ook:De Braintraining Scheurkalender 2013 is uit!
Lees ook:Neurocampus lanceert braintraining omnibus
Lees ook:Braintraining Scheurkalender 2014
Lees ook:De Braintraining Scheurkalender 2011 is uit!
Lees ook:De Neurocampus Braintraining Scheurkalender 2016 is uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>