Neurocampus lanceert braintraining omnibus

Het puzzelschap is een nieuwe titel rijker: de Braintraining Omnibus van Neurocampus. De uitgever van de grootste braintraining website van Nederland presenteert nu meer dan 400 hersenkrakers in een boekje. Taal, inzicht en rekenen: het brein kan allround geoefend worden. Vanaf vandaag overal verkrijgbaar voor € 2,50. De Braintraining Omnibus ligt in het puzzelschap van boekwinkel en kiosk.

Neurocampus is in snel tempo uitgegroeid tot de grootste Nederlandse uitgever van braintraining. Op de website Neurocampus.nl zijn inmiddels meer dan 10 miljoen oefeningen gedaan en bijna 125.000 actieve leden ingeschreven. Vier keer per jaar verschijnt het magazine, het eerste Breinboek is al bijna uitverkocht en de jaarlijkse Scheurkalender haalt de top-3 van best verkochte kalenders. Het assortiment is nu dus uitgebreid met de Braintraining Omnibus.

Lees ook:Braintraining Scheurkalender 2010 verschenen
Lees ook:De Neurocampus Braintraining Scheurkalender 2016 is uit!
Lees ook:Braintraining, elke dag een breinbreker
Lees ook:Train je hersenen 15 minuten per dag voor een fitter brein
Lees ook:Nieuw magazine én online breinfestival, spanning centraal bij Neurocampus braintraining

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>