Handige citruspers

Sommige producten zijn een must om in je keuken te hebben, hoe makkelijker, hoe beter….. Dit is er ook zo één: een super handige duo citruspers, geen plakkerige handen meer en geen spetters overal.

 

Deze citruspers maakt de snijplank en het mes overbodig. De pers bevat namelijk twee perskegels en een geïntegreerd snijsysteem. Hiermee snijd je na sluiten van het deksel in enkele seconden een citrusvrucht in twee gelijke helften, terwijl je op hetzelfde moment twee gesneden helften uitperst. Het vruchtensap, waarvan de pitten al door een vruchtvleesselector zijn opgevangen, komt serveerklaar in de uitneembare schenkkan van 500 ml terecht.

Alle losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig. Het uit elkaar halen en in elkaar zetten van deze pers is volgens aanbieder Trebs kinderspel. De duo citruspers is bescheiden van omvang en past prima in je keukenkastje. Het apparaat kost rond € 50,–. Verkrijgbaar bij Makro, Media Markt en enkele webwinkels.

Lees ook:Heeft u al alles in 1?
Lees ook:Webwinkels met kleding voor ouderen
Lees ook:Begin de dag met de bleekselderij & sinaasappelsap-smoothie
Lees ook:Echte liefde is…… twee dagen na elkaar sterven
Lees ook:Ouderwetse oerhollandse gezelligheid op de markt in Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>