AD presenteert serie Ons Koningshuis

Ter gelegenheid van de 75-jarige verjaardag van Hare Majesteit koningin Beatrix brengt het AD deze maand een unieke 6-delige boekenserie uit met de titel ‘Ons Koningshuis’.

De serie geeft een overzicht van de 32 kroonjaren van koningin Beatrix en de troonopvolging door Willem Alexander.
De teksten voor deze boekenserie zijn, exclusief voor het AD, geschreven door Marjolein Westerterp (1956). Zij is ruim dertig werkzaam in de uitgeverswereld en heeft grote belangstelling voor de mens achter gebeurtenissen. In de zesdelige serie ‘Ons Koningshuis’ tracht zij het leven binnen en buiten de paleismuren te duiden. De unieke foto’s in de boekenserie zijn afkomstig uit de archieven van het AD.
In zes verschillende delen wordt het leven van onze vorstin in woord en beeld gebracht. Zij verhalen over Beatrix: Majesteit & Moeder; Troon: Koningin & Kroon; Oranje: Koningskinderen & Oranje-Nassau; Bordes: Pracht & praal; Opvolging; Erfenis & nieuw elan; Kroon: Koning Willem IV & Koningin Maxima.

Christiaan Ruesink, hoofdredacteur van het AD, is trots op deze actie van zijn krant. ,,Op unieke wijze is leven en werken van deze sterke vrouw in beeld gebracht. Bij grote en kleine nieuwsmomenten, in gelukkige en verdrietige tijden.”

De 6-delige boekenserie is in één keer te bestellen voor € 49,95 (excl. € 2,95 verzendkosten) op www.AD.nl/koningshuis. Of voor € 6,95 per nieuw deel bij de deelnemende verkooppunten met de afhaalbon die iedere week in het AD staat.

Lees ook:Nederlanders hebben vertrouwen in koningin Beatrix
Lees ook:Koningin Beatrix viert 75e verjaardag
Lees ook:“De Koningin & Ik”… een nieuwe TV-serie
Lees ook:Halfnaakte Beatrix en Willem Alexander te seksueel voor Youtube
Lees ook:Koningsdag niet 27 maar 26 april 2014 gevierd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>